Köpvillkor

Köpvillkor

Handlar du av SkapatAv Sweden AB godkänner du automatiskt dessa köpvillkor.

Konsumentköplagen (privata kunder)

SkapatAv tillämpar Konsumentköplagen (SFS 1990:932) och Distansavtalslagen gentemot konsumenter. Du har som konsument alla de rättigheter som nämns i dessa lagar. Läs mer hos Konsumentverket.

 

Order

För att handla hos SkapatAv måste du vara över 18 år.

 

Kunduppgifter

SkapatAv är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. Uppgifterna kommer att användas för att kunna behålla vår kundrelation och till marknadsföringsändamål. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att kontakta oss på info@skapatav.se

 

Priser

Vi reserverar oss för prisändringar utom vår kontroll och för felpublicerade priser. Vår målsättning är naturligtvis att alltid visa korrekta priser.

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inklusive 25% moms.

 

Betalning

Du kan betala på följande sätt:

 

Kortbetalning

Du kan betala med Visa och Mastercard.  

Swish (Sverige)

Swish är en säker mobiltjänst för direkt överföring av pengar med Swish-appen. Överföringen sker omgående och är kostnadsfritt. 

Swish-betalning genomförs inte i webbutiken, utan är en separat betalning från din mobiltelefon. När du väljer att betala med Swish så får du en orderbekräftelse via mail så fort du klickar på knappen ”Slutför Beställning” i kassan. Beställningen anses dock inte som fullbordad förrän betalningen har mottagits av oss och beställningen kommer ej att skickas förrän betalningen har mottagits. 

Betalning sker till vårt Swish-nummer: 1230172965

Du som köpare ansvarar för att betala rätt belopp och att betalning sker till rätt mottagare. Betalning ska ske inom 24 timmar, annars makuleras din order automatiskt.

Observera att det är för närvarande inte möjligt för företag att betala med Swish. Detta innebär att om en återbetalning skulle bli aktuell så kommer vi att behöva överföra pengar till dig på annat sätt än med Swish, till exempel överföring till ditt bankkonto. 

Mer information om Swish finns här eller hos din bank.

 

Förskottsbetalning - Bankgiro(Sverige)

Betalning sker i förskott till SkapatAv´s bankgirokonto max 3 arbetsdagar efter det att vi har hört av oss om slutsumman. Summan justeras manuellt om varor skulle vara slut.

Varorna skickas senast dagen efter det att betalningen finns på vårt konto.

Bankgironummer: 597-4084

 

Leveranstid:

Beställningar som görs fram till 08.00 skickas oftast samma dag (vardag) vid betalning med Kort, Swish eller Bankgiro.

Vi förbehåller oss rätten att skicka med annan transportör om vi så finner det lämpligt.

 

Ångerrätt / Öppet köp

Du har som privatperson rätt att ångra ditt köp. Denna ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag då du har fått varan. Ångerrätten gäller ej för företag. Inköpet skall styrkas med inköpskvitto eller faktura. Vid åberopande av ångerrätt återbetalas hela summan för varan, dock betalar alltid kunden för returfrakten. Varan som du önskar returnera, ska vara oanvänd och i oöppnat original embalage. Kontakta oss innan du skickar tillbaka en vara.

 

Reklamation

Kontakta alltid oss innan Ni returnerar något till oss. Detta gäller även om vi har skickat en felaktig eller fel vara till dig.

 

Eventuell tvist

Vi tillämpar alltid konsumentköplagen och vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. 

 

Ej utlösta varor

 

Om du beställt en vara av oss och sedan väljer att inte hämta ut varan debiteras du för de utlägg vi gjort för porto och andra avgifter. Specialbeställda varor debiteras fulla värdet av produkten samt frakt och returfrakt. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

 

Skador vid leverans / Saknade paket

Maila oss på info@skapatav.se så gör vi reklamationen.

 

Övrigt

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information samt specifikation på samtliga våra produkter.

Var uppmärksam på att de färger som varan har på vår hemsida kan skilja sig mot den verkliga varan.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från SkapatAv´s sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att SkapatAv befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.